Restaurantmeny

FROKOST:

Mandag – fredag fra kl. 06.00 – 09.00
Lørdag og søndag fra kl. 08.00 – 10.00

MIDDAG:

Mandag – lørdag fra kl. 16.00 – 21.00

Søndagsbuffet med varme og kalde retter samt dessert fra kl. 13.00 – 18.00

Dagens kjøtt eller fisk

195,-
Med dessert 220,- 
Med dessert og kaffe 230,-

Hovedretter

Kjøttkaker

175,-

Hamburger

150 gr. 149,-
200 gr. 199,-

Entrecôte

Med bernaise, blandet salat
Valgfritt pommes frites eller gratinerte poteter

200 gr. 245,-
300 gr. 299,-

Harry´s Fiskesuppe

Som forrett eller hovedrett

Forrett 95,-
Hovedrett 190,-

Harry´s Steinbit

265,-

Pizza

Liten 149,-
Stor 220,-

Desserter

2-3 varianter

50,-

Kaffe/Te

30,-

Lunch menu

Rekesmørbrød

Tradisjonelt with a twist

90,-

Røkelaks med eggerøre

90,-

Karbonade

2 karbonader med stekt egg eller ertestuing, gylden løk

120,-

Omelett

3 egg med valgfritt fyll

75,- 

Pølsesmørbrød

Kjøttpølser med ertestuing og gylden løk

90,-

Pizza

Liten

149,-